SINGLE DROP - Handgjorda örhängen i återvunnet silver

429 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Denna hållbara present består av ett par unika handgjorda örhängen gjorda av återvunnen 935 silvertråd och polymerlera. Antingen i rosa eller i blått. Örhängena är smäckra och väldigt vackra, som små konstverk. Varje färg är enbart skapad i fem exemplar. Varför inte ge ett par av dessa till dig själv eller någon du tycker om?

Framtill är örhängena ca 2,8 x 0,5 cm och baktill ca 2,2 cm, men små variationer kan förekomma.


Presentinslagning

Örhängena slås in i en liten ask gjord av FSC-märkt kartong samt FSC-märkt silkespapper. Paketet omsluts av ett vackert grått bomullsband, certifierat och godkänt enligt GOTS och OEKO-Tex standards och tillverkat på ett ansvarsfullt sätt i Småland. En liten FSC-märkt pappersetikett medföljer också.


Hållbart företag

Örhängena är skapade förhand av Lotta Grimborg, kvinnan bakom House of Grimborg. Lotta driver sitt företag från Göteborg och är ursprungligen textilkonstnär. Hennes hållbarhetstänk är djupt grundat. Hon använder exempelvis enbart återvunnen silvertråd från Tyskland och hon undviker lim eller liknande kemikalier. Hon har en tydlig no-waste-policy och tar tillvara alla lerrester för att göra nya smycken. Detsamma gäller silvret som hon filar bort. Genom sina småskaliga kollektioner vill Lotta ge bäraren känslan av att örhängena är speciella, i motsats till massproducerade smycken. Det stilrena uttrycket håller över tid.