Rostfri isolerad flaska

I lager.
265 kr


Hållbar present

Denna hållbara present innehåller en rostfri isolerad flaska som är termos och vattenflaska i ett. Som termos håller den värmen 6 timmar och kyld vätska håller sig kall i 18 timmar. Vakuumisolering gör att den inte kondenserar eller blir fuktig på utsidan. Denna flaska levereras med fikalock, perfekt när du vill ta med dig kaffe eller te.

Flaskan är tillverkad i rostfritt stål och tar inte åt sig smak eller doft. Den är giftfri och kan användas under många många år framåt. Locket är fritt från BPA-gifter. Flaskan är helt enkelt ett bra alternativ till träningsflaskor i exempelvis plast eller engångskaffemuggar.

Och så är ju flaskan extremt stilren och snygg. 

Vikt: 205 g
Höjd: 15,5 g
Bredd, botten: 7,3 cm
Bredd, öppning: 5,4 cm
Volym: 410 ml

Materialet i flaskan: 18/8 rostfritt stål
Materialet i locket: PP-plast, packning av silikon
Skötsel: Handdisk


Presentinslagning

Flaskan är inslagen i FSC-märkt silkespapper och ett jutesnöre. Den rosa flaskan är inslagen med ett gult bomullsband, som är certifierat och godkänt enligt GOTS och OEKO-Tex standards och tillverkat på ett ansvarsfullt sätt i Småland. En liten FSC-märkt pappersetikett medföljer också


Hållbart företag

Blank är ett litet företag i Stockholm som vill skapa alternativ till alla de plastflaskor som säljs. Varje minut köps en miljon plastflaskor världen över. Blank tänker hållbarhet i alla led.