Kropps- och ansiktsscrub med havre och kaffe

159 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Hållbar present

Detta är en annorlunda present som förmodligen får mottagaren att höja på ögonbrynen. Det kommer att visa sig att det är riktigt skön 100% organisk scrub, med en ovanlig doft av kaffe. Den lämnar efter sig en mjuk och len hud.

Kaffe innehåller antioxidanter och sägs vara bra för kollagenproduktion. Frankincenseolja, eller olibanum som den heter på svenska, och gurkmeja är andra ingredienser. Båda stöttar hudcellerna. Rå honung och kokosnötsolja är andra naturliga ingredienser. Havre ger en skrubbeffekt och hjälper till att ta bort gamla hudceller.

Det kan vara bäst att undvika användning på kvällen, om koffeinet bidrar till pigghet.

Blöt ansiktet. Massera in scrub med cirkulära rörelser någon minut och skölj med ljummet vatten.

Denna scrub förvaras i en 225 ml glasburk med lock, som enkelt kan användas till annat i efterhand. Eller varför inte testa att göra en scrub?

Ingredienser är glutenfria organisa havregryn, fairtradekaffe, fairtrade brunt socker, oraffinerad kokosnötsolja, rå honung, gurkmeja, eterisk frankincenseolja, eterisk lavendelolja, olja med vitamin E.


Presentinslagning

Presentinslagning görs med rosa FSC-märkt silkespapper och jutesnöre. En liten FSC-märkt pappersetikett medföljer också.


Hållbart företag

Denna scrub kommer från Wyld. Wyld gör handgjorda produkter, med stor omtanke. De använder hållbara material och arbetar för att minimera plast och avfall, i såväl produkterna, paketeringen som i produktionsprocessen. Respekt och tacksamhet inför naturen präglar deras verksamhet.