Tre runda bivaxdukar

150 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Varför inte ge bort tre bivaxdukar som present? De håller maten fräsch, om och om igen, och du slipper onödig plast. Det känns bra att undvika plast som snabbt förbrukas och slängs. 

Dukarna består av återanvänt tyg samt bivax. Bivaxet ger ifrån sig en härlig doft av honung.

Förslut dukarna runt exempelvis skålar med hjälp av värmen från dina händer. Vid behov tvättar du dukarna med kallt vatten och milt diskmedel. Undvik att torka i solljus. Så kan du eller din vän använda bivaxdukarna om och om och om igen.

De naturliga materialen andas, så att mögelbildning motverkas. Samtidigt förhindras uttorkning. 

De tre dukarna är 25 cm, 20 cm respektive 16 cm i diameter.


Presentinslagning

Presentinslagning görs med FSC-märkt brunt papper och ett vackert gult bomullsband, certifierat och godkänt enligt GOTS och OEKO-Tex standards och tillverkat på ett ansvarsfullt sätt i Småland. En liten FSC-märkt pappersetikett medföljer också. 


Hållbart företag

Påsen tillverkas av Mårda, ett företag som växt fram ur en familjetradition av kärlek till det råa materialet. De vill uppmuntra till hållbarhet och användning av vackra material, snarare än slit och släng. Mårda vill förändra synen på take away-förpackningar och matförvaring och inspirera till klimatsmarta lösningar och ett minskat matsvinn.