Ekologiska Österlenkryddor

195 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. 

Hållbar present

I detta paket ingår fyra spännande tillsatsfria ekologiska kryddor.

Tomatsalt, ett salt som passar perfekt till tomater med getost och några droppar olja. Ingredienser är havssalt, ekologisk KRAV oregano, ekologisk KRAV libbsticka och ekologisk KRAV timjan. 100 ml glasburk.

Hela härligheten, en fräsch krydda som passar fint till kött. Testa också gärna tillsammans med en burk smetana, syltlök och oliver samt kyckling. Allt innehåll är ekologiskt och KRAV-märkt: kyndel, libbsticka, marockansk mynta, mejram, timjan, mexikansk dragon, rosmarin och salvia. 100 ml glasburk.

Österlenblanning, passar till kött, grillrätter, såser och fågel. Allt innehåll är ekologiskt och KRAV-märkt: kyndel, timjan, salvia och rosmarin. 100 ml glasburk.

TUKTUK, en god och het thaikrydda. Den är god att röra ner i asiatiska rätter eller blanda med crème fraîche till hamburgare eller en grillad köttbit. Innehållet är ekologiskt och KRAV-märkt chili, citrongräs, vitkök, morot, vitkål, socker (5%), purjolök och selleri samt salt och gul lök. 100 ml glasburk.


Presentinslagning

Kryddorna är inslagna i FSC-märkt papper, utan tejp, sammanbundet med ett fint grått bomullsband, certifierat och godkänt enligt GOTS och OEKO-Tex standards och tillverkat på ett ansvarsfullt sätt i Småland. En liten FSC-märkt pappersetikett medföljer också.


Hållbara företag

Kryddorna odlas fram av Österlenkryddor. Det är ett företag som står för hantverksmässig kvalitet och hela tiden strävar efter att ligga i framkant ur ett hållbarhetsperspektiv. De skördar växter i en organisk natur, helt fritt från bekämpningsmedel.